Med + kurkuma 450 g

Med + kurkuma 450 g
Dostupnost dostupno
Željena količina
Količina 1
Volumen 1
Cijena

5.00 EUR (37.67 HRK tečaj 7.5345)Sukladno čl. 22 Zakona o PDV-u Izdavatelj računa nije obveznik plačanja PDV-a.

Kurkuma i med zajedno predstavljaju jedan od najboljih prirodnih antibiotika na svijetu. Ova mješavina je još poznata pod nazivom zlatni med. Med je dobro poznat svima kao zdraviji zaslađivač, ali i kao namirnica koja jača imunitet, posebno kada se koristi u kombinaciji s ljekovitim biljem. Kurkuma je prije svega začin, koji se dominantno koristi u Aziji. Kurkuma ima u sebi sastojak kurkumin koji potencijalno ima velike terapeutske moći. Djeluje kao antioksidans, zatim antiinflamatorno i antikancerogeno. 

Kombinacija kurkume i meda uništava bakterije, koje su razlog nastanka bolesti, ali ne samo to. Kurkuma i med stimuliraju prirodni obrambeni mehanizam. Na taj način se jača imunitet i štiti nas od bolesti. Što je prednost ovog prirodnog antibiotika? Poznato je da antibiotici koji se prodaju u ljekarni, osim što liječe jednu bolest, mogu prouzročiti drugu. Na primjer, izliječe nas od bakterije, a prouzrokuju kandidu. Zatim sintetički antibiotici narušavaju normalnu crijevnu floru, mogu izazvati zatvor ili proljev. Kurkuma i med kao prirodni antibiotik, nemaju negativan efekt na crijevnu floru, naprotiv. Kurkuma i med poboljšavaju probavu i pomažu u uspostavljanju normalne crijevne flore.

Ovo može nekom izgledati kao poziv da ne treba više koristiti antibiotike iz ljekarne, nego samo kurkumu i med, ali nije tako. Činjenica je da ljudi previše koriste antibiotike i na svoju ruku, te da bi u mnogim slučajevima kurkuma i med bili dovoljni da ih zaštite. Antibiotike iz ljekarne treba koristiti samo u rijetkim situacijama i kad doktor procijeni da je to stvarno nepohodno, a ne za svaku i najobičniju prehladu. 

Prema tome kada se pojave prvi simptomi prehlade, a vi umjesto da krenete u ljekarnu po antibiotik, vi uzmite kurkumu i med.